facebook

Батьки, не гайте часу: Ще можна оформити 14 тисяч гривень на дитину – як

Батьки ще можуть оформити 14 000 гривень на дитину.



В Україні триває повномасштабна війна, проте й у такий непростий час діти мають відправляти на відпочинок та оздоровлення. Саме діти є найвразливішими свідками війни, тому їм потрібно забезпечити якісний відпочинок та надати можливість відновити фізичне здоров’я та психологічну рівновагу. Інформацією про відпочинок ділиться Міністерство соціальної політики.

Для дітей, які ростуть у малозабезпеченій сім’ї та належать до категорії «дитина з інвалідністю» або ж «дитина з багатодітної сім’ї» з першого червня стартував проект «е-Оздоровлення».

Держава перераховує батькам фінансову допомогу у розмірі 14 165 гривень на одну дитину. За ці кошти можна придбати путівку до оздоровчого табору на свій вибір.

Щоб ознайомитися з переліком закладів, які беруть участь у цьому проекті, можна скориставшись цим посиланням.

Для участі у програмі оздоровлення повинні одночасно виконуватись дві умови:

Сім’я отримує допомогу як незаможна сім’я, що проживає в Луганській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській області;
Дитина віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як пільговик та інформація щодо неї знаходиться в Реєстрі пільговиків з чинною категорією “Дитина з багатодітної сім’ї”.
Або ж:

Сім’я отримує допомогу як незаможна сім’я, що проживає в Луганській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській області.
Дитина віком від 7 до 18 років має інвалідність.

Читайте також:  Інфекціоніст: у листопаді можуть повернути жорсткий карантин в Україні, є два виходи з ситуації з COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.