facebook

Залишився 2-річний син: подробиці жорстокого вбивства українки в Норвегії

У норвезькому місті Бергені в готелі, де місцева влада розміщує українських біженців, жорстоко вбили 30-річну українку. Головним підозрюваним у вчиненні злочину є її партнер з Азербайджану.

Джерело:

Vg.no

Тяжко поранену українку знайшли у місцевому готелі, де влада розміщує українських біженців. Жінку госпіталізували, однак через кілька годин вона померла.

Деталі моторошного вбивства


Головний підозрюваний у вбивстві – 30-річний вихідець з Азербайджану, партнер жінки. У них була спільна дитина – хлопчику зараз 2 роки. Пара приїхала у Берген на початку 2023 року, проте вони мешкали окремо. Чоловік отримав тимчасовий дозвіл на проживання у Норвегії на рік.

Протягом двох днів за чоловіком стежили, а 6 червня його взяли під варту. Підозрюваний дав свідчення поліції та, за словами адвоката, заперечує свою провину.

За даними місцевих журналістів, у загиблої були поранення, що свідчать про використання ножа або колючо-ріжучої зброї, однак правоохоронці не коментують цю інформацію.

Відомо, що жінку звали Катерина. Її рідні зараз збирають інформацію про те, чи погрожував їй партнер напередодні загибелі.

Сестра вбитої українки зараз займається питаннями транспортування тіла з Норвегії до України для поховання та оформлення опіки над маленьким племінником.

Читайте також:  "Дабл кіл": стали відомі подробиці моторошного вбивства дідуся онуком на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.