facebook

На війні загинули четверо молодих військових з однієї області

На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох Героїв: Віталія Ісмайілова, Юрія Самчука, Олександра Володька та Дмитра Бабку.



Про це пишуть Рівненські Новини.

У Каноницькій громаді попрощалися із Віталієм Ісмайіловим, 1999 року народження. Віталія призвали на військову службу за контрактом у грудні минулого року.

Був стрільцем-снайпером десантно-штурмового батальйону військової частини А0281. 23 червня підтвердилась інформація, що воїн загинув 21 червня внаслідок артилерійського обстрілу в Луганській області.

Костопільська і Гощанська громади у жалобі за Юрієм Самчуком. Юрій народився 4 травня 1990 року в місті Костопіль. Навчався в ліцеї, а згодом – у Рівненському професійно-технічному училищі. Працював на СТО та в ТОВ «Українські лісопильні». Разом з дружиною проживали в селі Тучин, виховували донечку. У травні 2023 року Юрія мобілізували на військову службу. Він був гранатометником взводу морської піхоти військової частини. 33-річний воїн загинув 22 червня в районі Макарівки Донецької області – під час штурму ворожих позицій, унаслідок ворожого мінометного, артилерійського обстрілів. Поховали захисника на кладовищі в селі Тучин.

Мешканці Привільненської громади провели в останню дорогу Олександра Володька. У березні минулого року Олександра призвали до лав Збройних Сил України. Упродовж січня-березня він брав участь у бойових діях в Бахмуті. Воїн отримав поранення та перебував на реабілітації. Невблаганна смерть забрала життя захисника.

У Радивилів «на щиті» повернувся 36-річний сержант Дмитро Бабка. У Збройних Силах України служив командиром автомобільного відділення. На жаль, воїн загинув під час артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Затишшя Запорізької області, отримавши осколкові поранення, несумісні з життям. Вдома Дмитра чекали мати та син.

Читайте також:  Нове звірство окупантів на Харківщині: рашисти розстріляли колону цивільних з дітьми, щонайменше 20 загиблих (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.