facebook

У ПриватБанку розповіли, як здати старі, потерті долари: запам’ятовуйте інструкцію

Українцям розповіли, як здати старі долари
У “Приватбанку” розповіли українцям, як їм обміняти старі долари. Детальна інструкція з’явилася на сайті фінустанови.


Отже, як кажуть у цьому матеріалі, що “ПриватБанк” здійснює валютно-обмінні операції у касах банку для фізичних осіб згідно з оновленими вимогами НБУ. Як повідомили у банку, за чинними нормами та правилами, всі банкноти без ознак підробки або значного пошкодження придатні для операцій як купівлі, так і продажу, без обмежень за роком випуску банкнот іноземної валюти та їхнього номіналу.

Також з 20 червня “ПриватБанк” відновив угоди з готівковою іноземною валютою через мережу терміналів самообслуговування, включаючи послугу поповнення карток, депозитних рахунків та купівлі валют.

Нагадаємо, 20 червня Національний банк України ухвалив зміни до нормативно-правової бази, якими скасовано перелік ознак незначного зносу банкнот. З усіма банками іноземної валюти, крім значно зношених чи пошкоджених, мають здійснюватись валютно-обмінні операції. Усі банкноти іноземної валюти, достовірність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, мають прийматися в обмін.

Банкам та небанківським установам при здійсненні валютно-обмінних операцій заборонено встановлювати обмеження за номіналом та роком емісії банкнот іноземної валюти, які є законним платіжним засобом на території відповідної іноземної держави.

Читайте також:  На Івано-Франківщині банкір “кинув” 22 клієнтів на 1500000 гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.