facebook

На Тернопільщині викрили чоловіка який торгував дитячою порнограгрфією

Тернопільська поліція викрила 26-річного чоловіка на торгівлі дитячою порнографією. Судячи з повідомлення прес-служби правоохоронців, розповсюджувача порнографії поліцейські викрили випадково під час моніторингу інтернету.



Про викриття розповсюджувача дитячої порнографії повідомила Нацполіція Тернопільщини пише ZAXID.NET. «За попередньою інформацією, чоловік скачував заборонений контент, а після цього продавав його через інтернет. Працівники міграційної поліції інкримінують йому ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів», – йдеться в повідомленні прес-служби правоохоронців.

Фахівці кіберполіції вже встановили IP-адресу порушника та його особу. Під час обшуків у чоловіка вилучили комп’ютерну техніку, планшет, телефон, сім-картки, записники, а також флешки, на яких була дитяча порнографія.

Правоохоронці передали усі докази на експертизу, після завершення якої чоловіку оголосять підозру та оберуть запобіжний захід. За поширення дитячої порнографії 26-річному мешканцю Тернопільщини загрожує до трьох років ув’язнення.

Читайте також:  Житель Тисменицького району розповсюдив понад 400 файлів з ознаками дитячої порнографії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.