facebook

Помешкання за сотні тисяч доларів: Де живуть франківські блогери-мільйонники

Блогери в Україні заробляють чималі статки, франківські інфлюенсери також мають чим похизуватися: брендові речі, дорогі машини та розкішні квартири.

Побутує думка, що не прийнято розповідати про свій заробіток, але блогери не соромляться показувати своє розкішне життя та розповідати скільки грошей вкладають у нерухомість, пишуть Версії з посиланням на 24 канал.

У відомому інтерв’ю з Машею Єфросиніною блогерка розповіла, що майже повністю сплатила будинок (у який за її словами, вклала 100 тисяч доларів). Дім вона придала ще у шлюбі з колишнім чоловіком Ігорем Пустовітом. Кому залишився будинок після розлучення невідомо.

Саша Бо з чоловіком Платоном Тарнавським та дітьми минулого року переїхала у нову квартиру на 120 квадратних метрів. Житло розташоване поблизу міського озера в Івано-Франківську. Розкішна квартира з дизайнерським ремонтом обійшлася блогерці у 120 тисяч доларів. Значна сума коштів була витрачена на ремонт – можливо, ще більше, ніж на сам дім.



Юлія Верба
У свої 20 років блогека має уже три власні помешкання. За першу квартиру дівчина заплатила 60 тисяч доларів, на ремот витратила приблизно таку ж суму. Друге житло, а це трикімнатна квартира в Івано-Франківську їй обійшлася у 75 тисяч доларів.

Не так давно, Верба завершила ремонт у третій своїй квартирі. Дизайн не такий як у двох перших помешканнях, через це дівчину розкритикували в соціальних мережах, а ремонт назвали «пшонка стійл». Тут кришталеві люстри, панорамні вікна, меблі у вінтажному стилі, мармурова підлога та дзеркала з ліпниною.

Діма Варварук
Свою першу квартиру блогер-мільйонник придбав три роки тому. Коштувала вона 100 тисяч доларів, тоді на новосілля «король хайпу» запросив усю родину. На початку року Варварук розповів, що разом з дружиною вони придбали будинок за 300 тисяч доларів. Там наразі триває ремонт.

Читайте також:  Начальник міського управління культури отримав з франківського бюджету майже півмільйона гривень на житло (документ)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.