facebook

“Рани, які ніколи не заживуть”: щемливі кадри прощання з азовцем “Родео”

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали щемливі кадри прощання з азовцем Олексієм Мазуром із позивним “Родео” у Києві.

Він захищав Україну від російських окупантів з 2014 року. Напередодні стало відомо, що під час виконання бойового завдання в селі Мала Токмачка на Запоріжжі Олексій Мазур – загинув. Боєць був родом із Вінниччини.

Сьогодні в Києві прощались із Азовцем Олексієм Мазуром, позивний “Родео”. У себе на сторінці його дружина написала фразу, яка викарбувалась у свідомості як спільний біль всієї нації: “Ми так хотіли просто жити”. Війна забрала це в них. Війна забрала це в цілого покоління хороших і добрих людей. І є біль, який насправді ніколи не пройде, рани, які ніколи не загояться,
— написали Ліберови.



Олексій Мазур одружився цієї весни. Він був поранений і отримав травму ніг, міг залишитися в тилу, але не захотів – продовжив рятувати поранених і був професіоналом своєї справи.

Олексій був єдиним сином у родині, у нього залишилися мати та дружина. Після прощання в Києві українського захисника поховають у рідному Липовці.

Читайте також:  На війні загuнув підполковник ЗСУ з Рожнятівщини Шийка Василь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.