facebook

Випускник на інвалідному візку не зміг відсвяткувати останній дзвоник через вчительку

За словами хлопця, останні півроку його була заповнена мріями про незабутнє святкування останнього дзвоника, проте його класна керівниця зовсім не звернула уваги на його присутність під час святкової лінійки.



Артем Батрак, учень 11-го класу Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20, розповів про це у своєму повідомленні на Facebook.

Хлопець пояснив, що його класна керівниця просто ігнорувала його та його однокласницю, просто тому, що вони користуються інвалідними візками.

“Я навчався у Білоцерківському опорному ліцеї номер 20. Моя класна керівниця, Тамара Борисівна Гончар, зовсім не звернула уваги на мою присутність! Вона не запросила мене до класу, навіть не запропонувала приєднатися до решти учнів! Вона повністю проігнорувала як мене, так і мою однокласницю Поліну, яка також користується інвалідним візком! Вона навіть не сприймала нас як своїх учнів, а просто проходжу мимо дітей з вулиці! І ще й на інвалідних візках”, – написав Артем.

Хлопець додав, що протягом півроку він мріяв про своє незабутнє святкування останнього дзвоника, уявляв, як його мама разом з іншими однокласниками приводить його до школи на останній урок, як йому надягають стрічку випускника.

Артем розповідає, що байдужість його класного керівника дуже його шокувала.

“Мені стало просто огидно бути присутнім на лінійці! Моя мрія розбилась в один момент! Дякую своїм рідним, що підтримали мене! Що не дозволили мені розплакатись на лінійці!”, – підсумував хлопець.

Подання коментаря від керівництва Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 було спробовано, проте жоден з телефонів, зазначених на офіційному веб-сайті закладу, на даний момент не відповідає.

Читайте також:  Вчителька займе місце Меланії Трамп: що відомо про нову першу леді США Джилл Байден

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.