facebook

Двох працівників поліції підозрюють у зґвaлтуваннi дівчини

У Черкасах двоє співробітників поліції підозрюються у зґвалтуванні дівчини, пише 368.media.



До відділення поліції міста Черкаси 6 травня надійшла заява від мешканки міста про зґвалтування її дочки 2005 року народження групою осіб.

Дочка відпочивала разом з подругами. Перебуваючи в кальян-барі «Хмара», дівчата познайомилися з двома хлопцями Якименко В.Є. (2002), поліцейський взводу другої роти першого батальйону поліції особливого призначення та Пазенко Є.С., (2000), дільничний офіцер поліції. Після знайомства вони вирішили поїхати на квартиру одного із поліцейських. Прибувши на вказану адресу, присутні розпивали алкогольні напої. Близько двох ночі чоловіки із застосуванням фізичного насильства по черзі вчинили з дівчиною статевий акт проти її волі, під час якого завдали тілесних ушкоджень. Коли дівчину відпустили вона зателефонувала мамі і розповіла їй про те, що сталося.

Вже було проведено медичну експертизу, яка встановила наявність тілесних ушкоджень у дівчини у вигляді синців на грудях, плечах та стегнах.

Після затримання чоловіки заявили, що статевий акт відбувся з ініціативи дівчини та за її добровільною згодою. Наразі поліцейських підозрюваних у зґвалтуванні затримано, відкрито кримінальне провадження за ст. 152 КК.

Читайте також:  Негода в Україні: в Карпатах можлива лавина, на дорогах чергує спецтехніка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.