facebook

В травні запахне розгромом Росії: астролог назвав дві важливі дати для України

Астролог Влад Росс склав прогноз на травень поточного року: за його словами, цей місяць запахне поразкою Росії.



Про це повідомляє “Главред”.

За словами астролога, наразі ЗСУ обчислюють слабкі місця супротивника, а вже після 5 травня відбудеться активна фаза дій української армії.

Росс зазначає, що у травневий повний місяць стабілізується погода, підсохне земля, що дасть можливість просуватися важкій техніці, зокрема, танкам.

У травні буде ще одна важлива подія – 16-го числа буде перехід Юпітера на знак Тельця. Україна, за словами Росса, буде під “переможним впливом”, а після цієї дати “запахне розгромом Росії”.

“Юпітер знаходиться в одному знаку зодіаку приблизно рік. 16 травня 2023-го він залишить знак Овна, через що в житті представників цього знака закінчиться період успіху, правда, ще деякий час на них чекає успіх у фінансових справах. А ось у Тельців у зв’язки з переходом Юпітера в їхній знак все тільки починається, тому на представників цього знака чекає приголомшливий рік. Юпітер залишатиметься в Тельці до 24 травня 2024 року”, – заявив Росс.

Астролог вважає, що поки Юпітер буде у Тельці, може бути відзначений розширеннями та новими можливостями у темі фінансів, ресурсів та цінностей.

“Коли Телець наступного року перейде на знак Близнюки, для всіх стане очевидно, що Україну взяли до НАТО і візьмуть до Євросоюзу, причому без ПДЧ. Нас лякають, що Україна вступатиме до НАТО 5-10 років, але нічого подібного не буде – ми станемо членом Альянсу наступного року, а також 2024-го нам скажуть, що нас беруть до Євросоюзу, але треба доопрацювати законодавство, і тоді 2025-2026-го Україна буде в ЄС, тому Рада працюватиме, як ксерокс, приймаючи потрібні закони”, – підкреслив Росс.

Читайте також:  У російсько-українській війні загинув уродженець Долини Олександр Алексашкін

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.