facebook

У боях за Україну загинув молодий військовий, фото якого облетіли весь світ

На війні загинув український військовий Вʼячеслав Хохлюк, чиї фото із весілля облетіли світ та публікувалися у відомому британському виданні The Times. Прощання із захисником відбулося 27 квітня в Києві на Байковому цвинтарі, повіідомляє Вечірній Київ.

Зазначається, 7 квітня минулого року бійці 112 бригади територіальної оборони Києва 25-річна Анастасія Мохіна та 43-річний Вʼячеслав Хохлюк розписались на Старокиївській горі. Світлини молодят у камуфляжній формі потрапили на першу шпальту The Times.

Відомо, що Вʼячеслав спочатку був у 112-й бригаді ТРО, а потім перейшов до 5-ї окремої штурмової бригади, де був начальником зв’язку батальйону. Він брав участь у боях за визволення Київщини. У житті до війни займався спортом і любив подорожувати на своєму мотоциклі.



Рік тому щаслива дівчина у себе на сторінці в Instagram написала: “Від сьогодні офіційно чоловік і дружина. Замість сукні — форма, розписує комбат, на плечі не сумочка, а автомат, проте поруч найкращі люди, без яких такого свята просто не вийшло б! Цей день для нас — це мільйон обіймів, теплих слів, гарних квітів й справжніх і щирих людей поряд. Ви всі — найкращі!”.

Читайте також:  Путіну привиділась польська "агресія": він заявив, що "тільки РФ дасть Україні гарантії безпеки"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.