facebook

У Слов’янську загинув 19-річний військовослужбовець Богдан Овчаренко та стрілець Богдан Кучер

У Слов’янську загинув 19-річний військовослужбовець з Луганщини Богдан Овчаренко. Хлопець переїхав на Івано-Франківщину на початку великої війни. Про смерть воїна повідомила на своїй Facebook-сторінці староста села Кричка Солотвинської територіальної громади Ганна Луканюк.



Богдан Овчаренко народився 13 листопада 2003 року. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну жив на Луганщині.

“У березні 2022 року прибув до своєї родини в нашому селі. У січні 2023 року вступив до лав ЗСУ боронити рідну землю та усіх нас від рашистів. Усією громадою висловлюємо найщиріші співчуття рідним і близьким загиблого”, — написала Ганна Луканюк.

Загинув Богдан Овчаренко 25 квітня 2023 року, виконуючи бойові завдання на Донеччині.

У російсько-українській війні під Бахмутом на Донеччині поліг солдат-стрілець з Бурштинської громади, що на Івано-Франківщині, Богдан Кучер. Про смерть земляка повідомили на Facebook-сторінці міської ради.

Богдан Кучер — житель Бурштина. Навчався у Бурштинській загальноосвітній школі № 1, після її закінчення опановував основи торгівлі та ресторанного сервісу у Бурштинському вищому професійному училищі.

З власних джерел Суспільному стало відомо, що на війну чоловіка 26 березня 2022 року мобілізував Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Бойовий вишкіл Богдан Кучер проходив у Закарпатській області. У лавах ЗСУ служив солдатом, стрільцем 2 штурмового відділення 1 штурмового взводу штурмової роти.

Загинув військовослужбовець 26 квітня 2023 року на Донеччині в бою з військовими РФ. Богдану Кучеру було 33 роки. У бійця залишилися батьки та неповнолітня дитина.

Читайте також:  Війна забрала життя воїнів Прикарпаття Андрія Кваснишина та Андрія Ковальчука

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.