facebook

Поліцейська прикинулася школяркою, щоб упіймати педофіла: “Він влаштував мені мерзенний секс”

Негідника піймали на місці злочину.



Колишня поліцейська під прикриттям Денні Брук розповіла про свої болісні переживання і згадала, як переодягалася дівчинкою-підлітком, щоб упіймати педофіла.

Про це пише dailystar.co.uk.

Денні залишила поліцію 2013 року після приблизно 10 років таємних операцій із боротьби з хижаками та торговцями наркотиками.

Ця робота мала свої недоліки. У подкасті Anything Goes, Брук згадала, як на неї напав педофіл, коли вона працювала.

Вона сказала ведучому Джеймсу Інглішу: “Був хлопець, який скоїв понад 120 правопорушень. Він робив акти дотику, і кожне правопорушення ставало трохи гіршим. Це були школярки”.

Брук сказала, що поліція незліченну кількість разів намагалася зловити мерзотника, але безуспішно, тому врешті-решт вирішила використати її як приманку, щоб упіймати його.

“Мені дали шкільну форму і сказали: “Ти можеш піти та надіти її?”, — пригадала вона. “І два тижні я просто стояла у цьому районі, де ми думали, що він може з’явитися”.

Спочатку здавалося, що операція провалилася, коли за два тижні від злочинця не залишилося і сліду.

Брук навіть сказали здатися, і вона вже збиралася йти додому, коли помітила чоловіка, який підкрадався до неї ззаду.

Вона згадувала: “Я пішла гуляти, і я навіть не знаю, чому я це зробила, але я просто обернулася і побачила цього хлопця в темному чорному капелюсі, куртці, у всьому темному одязі, і він повз за ріг. Тому я почала іти і просто почула кроки позаду себе. Я навіть не встигла обернутися, як він схопив мене за горло, повалив на підлогу і еякулював на мене”.

За декілька секунд інші поліцейські, які чекали на появу чоловіка, накинулися на нього і заарештували.

Читайте також:  “Те що встиг зняти…”: В тролейбусі педофіл чіплявся до молодої дівчини (Відео 18+)

Один з колег навіть встиг зняти цей розпусний вчинок на камеру.

Завдяки роботі Брук чоловіка ув’язнили, а його жертвам нарешті стало ліпше.

“Я отримала листа від мами однієї з жертв. Вона написала мені лист подяки, в якому повідомила, що її дочка більше не приймає снодійне і що вона більше не мочиться в ліжко”, – сказала вона.

Брук звільнилася з поліції 10 років тому після приголомшливої кар’єри та відтоді декілька разів з’являлася на телебаченні у програмах на телебаченні.

У березні вона також випустила книгу під назвою “Дівчина для роботи”, в якій описала деякі зі своїх найдивніших переживань під час служби.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.