facebook

Зірка вітчизняного дубляжу розсмішила новою озвучкою ганебного та цинічного інтерв’ю зрадниці Ані Лорак

У другій частині пародії дикторка ще краще відтворила поведінку артистки-зрадниці.

Українська акторка і дикторка Катерина Сергеєва знову потішила користувачів, зробивши нову озвучку ганебного та цинічного інтерв’ю співачки Ані Лорак.

У другій частині пародії “Лорак” говорить, що у першій не до кінця розкрилася, тож просить дати їй знову слово.

“Я хочу зізнатися, я не повністю розкрилася у першій частині інтерв’ю, була не до кінця щирою. Тому зараз я як розкриюся…”, – після чого пролунала тривала пауза, і “Лорак” випустила гази.

Сергеєва показала, як “співачка-зрадниця” бідкається, що у неї немає грошей, тож їй доводиться якось викручуватися та заробляти.

“Як співачка я особливо нікому не потрібна, а жити ж якось треба. Це повний триндець. Спочатку ковід, потім це, а я ж дівчинка з інтернату. Я тільки зовні таке янголятко, тому я сказала собі: “Гей, ш*лаво, вигадуй щось, бо знову будеш голодна”. Тому я вирішила зробити курси саморозвитку”, – говорить на відео “виконавиця”.

Також “Лорак” скаржиться, що після того, як “трапилося те, що трапилося” у неї немає зовсім концертів.


 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Катерина Сергеєва (@katerinna_sergeeva)

“Навіть, коли трапилося те, що трапилося, і до мене прийшов мій колектив, сказав: “Ані, концертів немає, грошей немає”. Я сказала: “Медитуйте, танцюйте, їдьте на ретрити, співайте”. Чому всі весь час про гроші”, – говорить “Лорак”.

Катерина Сергеєва у новій пародії також не оминула увагою й російську пропагандистку, яка брала інтерв’ю у співачки. На відео “журналістка”, окрім декількох слів та звуку “ги”, нічого виговорити більше не може.

Зазначимо, Катерина Сергеєва не вперше озвучує ганебне інтерв’ю співачки-зрадниці. У попередній частині “Ані Лорак” пояснювала, куди зникла.

Читайте також:  “Перейти з російської на українську – то як вперше в житті зготувати борщ. Кортить так, що аж піднебіння свербить”, – Клопотенко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.