facebook

Створивши фейкові сторінки загиблої Поплавської, шахраї оголосили збір грошей

У соцмережах почали з’являтися фейкові сторінки артистки, на яких розміщуються пости про нібито збір благодійних коштів для незрозумілих цілей

У Житомирі поліція перевіряє ймовірність збирання шахраями коштів від імені родичів загиблої артистки Марини Поплавської.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області, сьогодні до поліції Житомирщини звернулися рідні загиблої артистки Поплавської із заявою про можливе шахрайство.

За їх словами, у соцмережах почали з’являтися фейкові сторінки артистки, на яких розміщуються пости про нібито збір благодійних коштів для незрозумілих цілей. Подана заява належним чином зареєстрована і поліцейські розпочали відповідні перевірки. Водночас родичі Поплавської закликали українців не довіряти будь-яким подібним повідомленням.




«Жодних зборів благодійних коштів від громадськості вони не оголошували і просять не спекулювати на доброму імені рідної людини»
, – сказано у повідомленні поліції.

Читайте також:  Клятий рак “з'їдає” синочка. Зробіть хоч репост та ”+” Не пролистуйте мою біду! Дякую вам.”Мати благає вас люди допомогти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.