facebook

На війні загинув 47-річний калушанин Андрій Кравець та 32-річний військовослужбовець Василь Матійчук

З червня 2022 року командир гранатометного відділення роти вогневої підтримки, старший сержант Андрій Кравець, 1976 року народження, став до лав Збройних сил України для захисту територіальної цілісності та суверенітету України.

Мужньо і самовіддано виконував свій військовий обов’язок. Та під час бойових дій проти військових формувань росії біля одного з населених пунктів на Донеччині боєць загинув.

Невимовне горе і біль знову охопило Калуську громаду. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника.



“Дякуємо Тобі, воїне, за незламність та самопожертву. Вічна пам’ять бійцю Андрію Кравцю! Слава Герою!”, — йдеться в співчутті від імені Калуської громади.

У селі Малинівка Запорізької області загинув 32-річний військовослужбовець з Івано-Франківщини Василь Матійчук. Про смерть земляка повідомили на Facebook-сторінці Рожнівської громади.

Боєць проживав у селі Хімчин Косівського району. Василь Матійчук служив солдатом у 74 окремому батальйоні 102 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

“Відійшов у вічність наш друг Десант. Друже! Братику! Смерть назавжди вирвала тебе від нас. Ти приєднався до лав доблесних воїнів світла на небесах. Тебе дуже буде не вистачати, непоправна втрата для нас”, — написав у Facebook побратим Микола.

Загинув воїн Василь Матійчук 8 квітня 2023 року в селі Малинівка Запорізької області. У Рожнівській громаді 12 квітня зустрінуть скорботний кортеж з тілом полеглого військовослужбовця.

Читайте також:  У Львові від російської ракети загинули мама та сестра журналіста місцевого видання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.