facebook

Мольфарка спрогнозувала, чим закінчиться нова спроба наступу РФ

Мольфарка Олена Стеценко прогнозує, що новий російський наступ найближчими тижнями не буде надто масштабним і швидко закінчиться.



Новий наступ російських окупантів, який, як попереджають Київ американські союзники, може статися вже найближчими тижнями, не буде занадто масштабним. А відразу після нього ЗСУ перейдуть у довгоочікуваний контрнаступ. Відповідний прогноз зробила відома українська мольфарка Олена Стеценко.

“Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них на контрнаступ нашої української армії”, — зазначила вона.

За словами Стеценка, до середини квітня 2023 року ЗСУ отримають у достатній кількості зброю та боєприпаси від західних партнерів. І тоді вже підуть у наступ на російських окупантів.

“Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми, навпаки, підемо в контрнаступ”, — підсумувала мольфарка.

Читайте також:  Білорусь перекидає танки до кордону з Польщею та Литвою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.