facebook

“Ситуація дуже погана”: мер Миколаєва про життя міста під обстрілами

Ситуація у місті погана через постійні обстріли росіян.



По Миколаєву стріляють із Херсонської області, тому неможливо завчасно запустити сирену через невелику відстань між містами.

Про це в інтерв’ю “Радіо Свобода” заявив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

“Ситуація загалом дуже погана. Нас щодня обстрілюють. Загалом у нас на сьогодні загинуло 111 людей. Одна з них – дитина. Також поранено у нас 502 особи, з них – 6 дітей (станом на 21 червня – ред.) Обстрілюють нас майже кожного дня різними типами снарядів. Десь 80% цих снарядів – це снаряди касетного типу. Тобто реактивні системи залпового вогню типу “Смерч” чи “Ураган”.. Я рекомендую всім покидати місто. Всім, хто хоче залишитись живим, бо невідомо, коли це все закінчиться”, – сказав він.

“На сьогодні в місті Миколаєві перебуває близько 160 осіб, які з області переїхали сюди, до Миколаєва, деякі люди з Херсона. Інші люди, коли прибувають з області чи з Херсона до Миколаєва, коли бачать ці бомбардування, відчувають їх на собі – вони одразу їдуть далі. Тому невелика кількість людей залишається в Миколаєві – от це такі цифри. Тобто всі далі їдуть до Одеси, евакуюються з Одеси залізничним шляхом до Західної України чи там до країн Західної Європи”, – додав він.

Читайте також:  “Розпороли від таза до шиї, а тоді грубо зшили”: московити страшно познущалися з українського військового лікаря, – ЗМІ (фото 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.