facebook

Трагічна звістка: в бою за Україну героїчно загинули воїни Василь Прідка, Ігор Шпачинський т Володимир Романко

4 квітня у госпіталі від поранень, отриманих на фронті, помер військовий з Тисменицької громади Василь Прідка. Чоловік був мобілізований до лав ЗСУ 26 жовтня 2022 року та проходив службу у 1-му загоні Прикордонної служби України. 25 березня отримав поранення.

Про сумну звістку повідомили на сторінці Тисменицької міської ради:

Захищаючи Україну від ворога, загинув Василь ПРІДКА, 1973 р.н. із села Рошнів. ПРІДКА Василь Васильович народився 19.01.1973 у селі Побережжя. Проживав у селі Рошнів Тисменицької громади. 26.10.2022 мобілізований до лав ЗСУ. Був солдатом 1-го загону Прикордонної служби України. 25 березня 2023 року отримав поранення. Від отриманих травм помер в госпіталі 04 квітня 2023 року. Про чин похорону буде повідомлено додатково.

Трагічна звістка з фронту прийшла до Галицької громади.
3 квітня 2023 року в районі населеного пункту Спірне Донецької області загинув уродженець с. Сокіл, старший солдат Шпачинський Ігор Ігорьович, 13.10.1997р.н. Про це повідомили на сторінці Галицької територіальної громади.



Про дату поховання буде повідомлено додатково.

В результаті артилерійського обстрілу під Бахмутом Донецької області, виконуючи військовий обов`язок в бою за Україну, її свободу та незалежність героїчно загинув воїн Володимир РОМАНКО (27.01.1997 р.н.).

«Володимир був свідомим громадянином і пішов захищати свою рідну землю та родину від ворога. Приносимо співчуття рідним і близьким, друзям та всім, хто знав Володимира. Світла та вічна пам’ять Герою!», – йдеться у повідомленні Перегінської ТГ.

Читайте також:  Експерт оцінив можливість Польщі закрити небо над західними регіонами України після заяви місцевого генерала

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.