facebook

Астролог насторожила прогнозом щодо війни та назвала терміни: на що чекати

У головнокомандувача ЗСУ Залужного буде дуже багато бойової активності, зазначила Віттрок.



Відомий астролог Валентина Віттрок прогнозує небезпечні військові події у 20-х числах травня у зв’язку із перебуванням Марса у знаку Раку.

“Марс, що зайшов в Рак, формує Тригон води з Сатурном в Рибах та південним вузлом у Скорпіоні, привносячи багато інтуїції, чутливості, прозріння”, – зазначила вона.

За її словами, Марс протримається в Раку до 21-го травня.

“У 20-х числах травня навіть сформує опозицію до Плутона, що не є добре у військовому плані. Це можуть бути якісь небезпечні дії. Однак, крім транзитного Місяця, Марс по суті не робить агресивних аспектів до інших планет. Марс пройдеться по Сонцю Залужного, у нього буде дуже багато бойової активності”, – додала астролог.

Раніше астролог Ольга Медвецька спрогнозувала епохальні події в усьому світі у зв’язку з переходом Плутона у знак Водолія 23 березня. У результаті цієї взаємодії ми всі побачимо: “Трансформаційні процеси в області міжнародних організацій, руйнування старих та віджилих себе та утворення нових, або якісне переродження вже існуючих. Також проходитимуть процеси демократизації влади у світі”.

Читайте також:  Генерал Марченко дав прогноз щодо термінів закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.