facebook

На війні загинули захисники з Прикарпаття Микола Гриджук, Станіслав Брандальський, Андрій Мельник та Олег Осадчий

На війні з російськими окупантами склали голови прикарпатці – Микола Гриджук з Печеніжинської громади та Станіслав Брандальський з міста Галича.

Гірку звістку про загибель захисника повідомили на сторінці Галицької громади у фейсбуці:

“Війна продовжує приносити горе та біль у наші родини та громади… З глибоким жалем повідомляємо про те, що у кривавій війні від рук російських окупантів загинув наш земляк, житель міста Галич, Брандальський Станіслав Андрійович, 29.07.1977 р. н.”.

Завтра, 23 березня, траурний кортеж прибуде до Галича, де біля церкви Різдва пройде церемонія прощання і буде відслужено парастас за загиблим. Цього ж дня відбудеться похорон Станіслава Брандальського на міському кладовищі.

“Знову біль, знову втрата, знову наша громада в печалі та сльозах. Життя за рідну землю в бою з ворогом віддав мешканець села Слобода Микола Гриджук“, – повідомили на сторінці Печеніжинської громади у фейсбуці.



У селі Білогорівка Донецької області внаслідок танкового обстрілу загинув військовослужбовець, мешканець села Манява Андрій Мельник.

Боєць воював із 2014 року, був учасником АТО, а з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов добровольцем у лави ЗСУ та виконував бойові завдання у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Про це повідомили на сторінці Солотвинської селищної ради у фейсбуці.

У Андрія залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

“Солотвинська селищна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Жодними словами не втамувати біль рідних та ніколи не загоїти рану в душах близьких людей”, – йдеться в повідомленні.

Захищаючи Україну і всіх нас у бою загинув сержант з Івано-Франківська Олег Осадчий.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише Ратуша.

Читайте також:  Під час контрнаступу на Херсонщині зaгинyв молодий Герой з Прикарпаття

У четвер, 23 березня об 11:00 розпочнеться прощання з загиблим Олегом у костелі Христа Царя, за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 92.

Поховають воїна на Алеї Героїв міського кладовища у селі Чукалівка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.