facebook

Знову Прикарпаття втратило трьох героїв: Василя Васенду, Петра Козловського та Сергія Савчина

На війні загинув 40-річний мешканець Галича Василь Васенда. Воїн поліг у жорстоких боях за Україну у місті Кремінна Луганської області. Гірку звістку повідомили у Галицькій територіальній громаді.

У бою на Луганщині загинув Василь Васенда



з Галича.

“З перших днів війни Василь мужньо і сміливо боронив рідну землю, рідну домівку, кожного з нас… Невимовний біль охоплює серце кожного мешканця Галицької громади. Загинув ще один Герой, патріот, захисник та воїн. Щиро співчуваємо рідним і близьким загиблого. Доземно вклоняємося нашому воїну-захиснику. Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг галичан, які поклали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України”, – йдеться в повідомленні.

Про дату і час прощання з Василем Васендою повідомлять додатково.

6 березня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області загинув сапер Петро Козловський.

Про це повідомили на сторінці Делятинської громади.

Воїн був уродженцем села Чорні Ослави. Йому було лише 30 років.

“Клята війна забирає кращих. Неможливо змиритися із важкими втратами та тривожними звістками. Тепер воїн Петро допомагатиме своїм побратимам із Лав Небесного Війська. Вічна і Світла пам’ять полеглому Герою!”, – йдеться у дописі.

На превеликий жаль Івано-Франківська громада знову попрощалась з захисником.

Про це повідомив міський голова Руслан Мацінків, пише Ратуша.

На московсько-українській війні загинув Сергій Савчин. Поховали загиблого воїна на Алеї Героїв міського кладовища села Чукалівка.

Співчуття рідним і близьким. Вічна пам‘ять Герою!

Читайте також:  Чи можуть вас затримати в разі відмови від повістки: Роз'яснення адвоката

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.