facebook

Поблизу будинку знайшли тiлo бізнесмена в багажнику власного авто

18 лютого з’явилася інформація про те, що в Одесі правоохоронці знайшли тіло бізнесмена. Його виявили у багажнику власної автівки. Цю інформацію підтвердила начальниця відділу комунікації ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська, передають Патріоти України.



Зазначимо, що раніше видання “Думська”, посилаючись на свої джерела, заявило, що тілі загиблого були ознаки насильницької смерті.

Що відомо про моторошний інцидент
У одеській поліції підтвердили, що в багажнику автівки знайшли тіло бізнесмена. Зауважимо, що поки тривають оперативно-слідчі дії жодних деталей події не розголошують.

За інформацією від джерел “Думської”, тіло загиблого виявили в автівці в багажнику Porsche Panamera, яке стояло в житловому комплексі, де, ймовірно, мешкав чоловік. “Вбитий зник майже три тижні тому, про що в поліцію повідомила його мати. Тіло з ознаками насильницької смерті знайшли у власній машині. У жертви чисельні травми, зокрема черепа”, – написали у виданні.

Варто зауважити, що офіційних підтверджень чи спростувань цієї інформації поки немає. Про те, що сталося, правоохоронні органи повідомлять згодом.

Читайте також:  Путін смертельно хворий, – джерело в Кремлі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.