facebook

Росіяни подякували за піар: дружина українського нардепа “засвітилася” на Буковелі в костюмі від російського бренду (фото)

Дружина нардепа та ексочільника Херсонської ОДА Сергія Козиря “засвітилась” у Буковелі в лижному комбінезоні виробництва рф: російський бренд подякував жінці за рекламу
Рекламувала “русскій мір” в українському Буковелі? Дружину нардепа та колишнього голови Херсонської ОДА Сергія Козиря Олену помітили на гірськолижному курорті у комбінезоні російського бренду – жінка “засвітила” його у соцмережі, а виробник з країни-агресорки подякував їй за яскраві фото.



Про це повідомив 14 лютого у своєму каналі херсонський журналіст Костянтин Риженко з посиланням на інформацію від підписників, пише СТОПКОР.

Зазначається, що, судячи зі світлин у соцмережі Instagram, Олена Козир нещодавно відпочивала на гірськолижному курорті “Буковель”. При цьому вона начебто була одягнена у комбінезон російської марки “Cool Zone”.

На офіційній сторінці Instagram російського бренду “Cool Zone” також можна було побачити фото дружини депутата у комбінезоні їхнього виробництва з підписом “дякуємо милій Олені Козир”. Вартість такого лижного костюму становить 23 400 російських рублів.

Цікаво, що після того, як скріншоти постів з особистого профілю дружини депутата та сторінки російського магазину поширили в мережі (зокрема, їх викладав паблік “Типовий Франківськ”), вказані фото зникли з аккаунту бренду “Cool Zone”. А Олена Козир взагалі закрила свою сторінку в Instagram від переглядів.

Варто зауважити, що аккаунт пані Козир – не верифікований, відтак насправді це може бути фейкова сторінка чи “клон” дружини депутата. А світлини могли підробити за допомогою фотошопу. Утім, жінка на фото дійсно схожа на дружину Сергія Козиря як дві краплини води.

Зауважимо, Сергій Козир очолював Херсонську обласну державну адміністрацію з 1 березня до 26 жовтня 2021 року, до цього був в.о. голови Херсонської ОДА з 3 грудня 2020-го до 1 березня 2021 року. У 2021 році був обраний до Верховної Ради 9-го скликання від політсили “Слуга народу”. Є членом Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Читайте також:  Працюватимуть цілодобово: на Буковелі відкрили станцію патрульної поліції (ФОТО)

У січні 2020 року очільник Служби автодоріг у Херсонській області Микола Савченко відкрито звинуватив тодішнього заступника голови ОДА Сергія Козиря у навмисному завищенні вартості асфальту в кошторисах удвічі. Козирю також закидали лобіювання інтересів кума Едуарда Науменка при розподілі підрядів на ремонт доріг Херсонщини та участь у гучному етичному скандалі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.