facebook

“Жорстоко били та катували”: у київському дитсадку виховательки знущалися над дітьми з інвалідністю (ВІДЕО)

У Київському приватному садку для дітей із порушеннями фізичного розвитку виховательки знущалися та катували малечу.

Про такі жахливі події стало відомо Національній поліції Києва. Вони опублікували відео із черговим нападом викладачки на дитину. Відомо, що нині розслідуванням займається поліція.

Вартість перебування в цьому дитячому садочку становить від 8 до 15 тисяч гривень. Через особливості фізичного розвитку вихованці не могли розповісти про катування батькам. Батьки могли ідентифікувати ці події лише по численним синцям на тілі дітей.

Чотири виховательки жорстоко знущалися з дітей. Вони закривали дітей у шафі, наступали ногами на руки, висміювали та ображали дитину в присутності інших діток, змушували стояти тривалий час у незручному положенні, придушували, застосовували больові прийоми, обмотували скотчем та закривали рот рушником.



Наразі чотирьом працівницям повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 127 Кримінального кодексу України – катування, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб. Зловмисникам загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі. Участь інших працівників установи у знущанні над дітьми встановлюється.

Читайте також:  На Закарпатті циганський барон із золотими щелепами розкішно відзначив 60-річчя (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.