facebook

Прикарпаття втратило на війні шістьох воїнів

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким Захисників, які віддали життя за Україну.

З сумом повідомляємо, що в боях під містом Бахмут загинув сержант Василь Ткачівський



, 1975 року народження, житель села Бринь Галицької громади, інформують “Вікна”.

“Розділяємо біль втрати та низько схиляємо голови у скорботі та шані перед світлою пам’яттю Воїна. Ми завжди будемо пам’ятати, якою непомірно важкою ціною здобувається наша свобода і незалежність. Вічна пам’ять Герою!” — йдеться в співчутті земляків.

Про зустріч тіла та чин похорону обіцяють повідомити додатково.

9 лютого внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Красногорівка Донецької області загинув захисник Роман Солдач, 1968 року народження), житель селища Обертин.

7 лютого, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець ЗСУ, солдат Назарій Оліградський, 1988 року народження, житель села П’ядики Коломийського району.

Захисник загинув під час виконання бойового завдання за призначенням під час воєнних дій на території України в місті Бахмут Донецької області.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Назарія назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій”, — йдеться в співчутті П’ядицької сільської ради.

У війні проти російських окупаційних військ загинув військовий з міста Тлумача Назарій Гавриш, 1997 року народження.

“Бракує слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї та родини, а й друзів, побратимів та інших людей, які знали Назарія. Бог забирає до себе найкращих, так швидко…”, — йдеться в повідомленні Тлумацької міської ради.

Читайте також:  У боях за Україну загинув В’ячеслав Тушний, ще один захисник з Івано-Франківська

Захищаючи Україну від окупантів, загинув Микола Волосянчук, 1993 року народження із села Милування Тисменицької громади.

З перших днів війни став на захист нашої держави. Служив у гранатометному відділенні взводу вогневої підтримки однієї з військових частин.

З 31 січня 2023 року вважався зниклим безвісти внаслідок наступально-штурмових дій противника. Загинув поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

“Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким Захисника, який віддав життя за Україну. Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати!” — йдеться в офіційному повідомленні.

Захищаючи Україну від ворога, загинув Роман Товстуляк, 1979 року народження, із села Вільшаниця Тисменицької міської ради.

У липні 2022 року пішов захищати нашу державу. Був кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти однієї з військових частин.
Загинув 9 лютого 2023 року від поранень, отриманих внаслідок мінометного обстрілу при виконанні бойового завдання в місті Бахмут Донецької області.

У Тисменицькій громаді на Івано-Франківщині 13-15 лютого оголосили днями жалоби за загиблими військовослужбовцями.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.