facebook

Путін віддав новий наказ: стало відомо яка ціль окупантів до кінця березня

За даними української розвідки, кремлівський диктатор Володимир Путін наказав своїм військам захопити всю територію Донецької та Луганської областей України до березня.



Про це у коментарі виданню Kyiv Post повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк.

За його словами, є ознаки того, що РФ готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу України.

“Ми спостерігаємо, що російсько-окупаційні війська передислоковують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними воєнної розвідки України, путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей”, – зазначив Черняк.

Він додав, що Росія використовує територію Білорусі для підготовки мобілізованих солдатів і не має достатніх сил та засобів, щоб розпочати найближчими тижнями масований наступ на Україну в цьому напрямку.

“Станом на сьогодні сформованих ударних груп немає. Немає загрози залучення Білорусі до повномасштабного вторгнення на боці Росії проти України, але це також, безумовно, ризики, які ми повинні враховувати”, – сказав Черняк.

“Вони можуть здійснити наступ на двох напрямках: це може бути Донбас, а може бути південь”, – сказав він.

Читайте також:  Путін різко змінив риторику щодо війни в Україні: красномовні відео "до" і "після"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.