facebook

Дев’ять солдатів із Західної України віддали свої життя на фронті (ФОТО)

9 листопада, у Львівській області попрощаються із усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Віталій Коцовський
У 2019 році підписав контракт із 128-ю гірсько-штурмовою бригадою «Закарпаття». За час проходження служби воїна нагородили орденами ім. Б. Хмельницького ІІІ ступеня та «За особливу службу» ІІІ ступеня; відзнаками командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» ІІ ступеня та «Почесною відзнакою батальону».

Юрій Демиденко
У 2014 році добровольцем став на захист Батьківщини до лав 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Брав участь у боях за Донецький аеропорт. Із 2020 року проходив службу у складі 11-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Початок повномасштабного вторгнення російської федерації Юрій зустрів на передовій. Виконував бойові завдання на Сумщині, згодом – на східному напрямку фронту.



Юрій Главацький
Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Після проходження навчань виконував бойові завдання на східному напрямку.

Василь Гриник
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Військову службу проходив у вч А 0224. Загинув 2 листопада 2023 року на Донеччині у боях за територіальну цілісність Батьківщини.

Павло Мазник
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив військову службу вч А4447. Загинув 5 листопада 2023 року на території Запорізької області у боях за незалежність Батьківщини.

Рівненщина попрощалася з чотирма мужніми воїнами, які віддали за Батьківщину найцінніше – власні життя.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Місто Рівне провело в останню земну путь щирого патріота, мудрого наставника, відданого Україні воїна – Тараса Давидюка. Взимку 2013-2014 років Тарас був добровольцем в 15-й «МНК-івській», 14-й «пластовій» сотнях Самооборони Майдану. З початком російсько-української війни воював у добровольчому батальйоні «Гарпун». Згодом продовжив службу в одному з розвідувальних батальйонів ЗСУ. Останні місяці воював у 14-му окремому полку. 3 листопада 2023 року життя Тараса Давидюка обірвалося внаслідок атаки ворожого дрона-камікадзе на Запорізькому напрямку.

Читайте також:  Хто розмінував Чонгар: Резніков розказав, як армія РФ швидко дісталася з Криму до Херсона

Зорянська громада прощалася з померлим воїном, якій віддав за Україну своє здоров’я та життя. Кадровий військовий, офіцер, командир взводу Олександр Перцов помер 6 листопада 2023 року.

Житель села Зоря, 1975 року народження, з перших днів повномасштабного вторгнення боронив державу від ворожої навали. Він мужньо захищав Україну, проте серце воїна не витримало навантаження.

У Вараському районі віддали шану Анатолію Кузлу. Чоловік одним із перших став на захист України. 26 лютого 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Старший солдат, оператор 3-го протитанкового відділення протитанкового взводу 1 механізованого батальйону до останнього подиху боронив Україну. На жаль, 31 жовтня 2023 року вірний військовій присязі Андрій віддав своє життя під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Сарненщина попрощалась із загиблим захисником Олегом Клюйком. До війська був призваний у червні цього року. Служив снайпером. На жаль, 3 листопада 2023 року військовий загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.