facebook

Приїхав з Польщі, щоб захищати Україну. У Калуші поховають 31-річного Костянтина Литвинчука

Старший солдат Костянтин Литвинчук загинув 19 січня під час вогневого контакту з противником в районі населеного пункту Зелений Гай у Запорізькій області.



Костянтин Литвинчук, мешканець міста Калуша, 1991 року народження, був призваний на військову службу 7 березня 2022 року. Служив старшим сапером саперного відділення інженерно-саперного взводу, інформують “Вікна”.

Вічний спочинок Герой знайде завтра, 22 січня, на Алеї слави міського кладовища в Калуші. Чин похорону розпочнеться о 14:00 від ПК «Мінерал». Відправа відбудеться у церкві Архистратига Михаїла УГКЦ.

Побратим Костянтина Юрій Констанкевич залишив у соцмережі спогад про загиблого:

“Молода і надзвичайно відповідальна людина, великий патріот України. Коли почалася повномасштабна війна, Костик приїхав з Польщі, де він мешкав, та вступив до війська. Він був великим спеціалістом у своїй справі, завжди виконував бойові завдання якнайкраще. Костик завжди вчився новому і хотів зробити для перемоги якнайбільше. Його всі цінували, дослухалися, поважали і ніхто не може повірити, що більше побратима з нами не буде, що він як завжди оригінально не зажартує або жорстким тоном не постоїть за себе, чи когось із товаришів.
У Костика двоє малих дітей, дружина, батьки, сестра, бабця. І ми навіть не можемо собі уявити ту біль та порожнечу, яку вони відчувають. Усі повинні знати, що Костя загинув за Україну, він виконував бойові завдання, він завжди буде у нашій пам’яті.
Друже, ми тебе ніколи не забудемо, ти завжди з нами, тепер оберігатимеш нас з неба.
Вічна пам’ять і царство небесне!
Слава герою, Костянтину Литвинчуку!”.

Читайте також:  Обстрiлoм цивільних об’єктів Путін повністю копіює Гітлера: історія руйнування Ротердама і Лондона

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.