facebook

РФ може перейти в наступ навесні: Резніков назвав ймовірні напрямки

Окупанти можуть зібрати “сили, боєприпаси та зброю” для наступу, не виключив міністр оборони.



Навесні 2023 року російські окупанти можуть розпочати наступ на фронті, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Він не виключив, що загарбники можуть почати просування з уже захоплених районів. Такий прогноз він зробив в інтерв’ю ВВС.

Разом з тим глава Міноборони попередив, що РФ може намагатися зібрати “сили, боєприпаси і зброю” для наступу з районів, які вже окупувала на півдні і сході.

При цьому він звернув увагу на те, що Україні потрібен час для перегрупування і переозброєння, поки вона чекає поставку західної зброї.

“Весна – найкращий період для відновлення руху для всіх сторін. Ми розуміємо, що вони будуть готові до старту і, звичайно, ми повинні бути готові до старту”, – сказав міністр.

Резніков додав, що сумнівається в повторному наступі росіян з Білорусі.

Раніше повідомлялося, що Президент держави агресора Володимир Путін планує закликати в 2023 році близько двох мільйонів росіян на війну з Україною.

Про це йшлося на нараді президента РФ з силовиками, повідомляє Telegram-канал Генерал СЗР, який публікує інсайди з Кремля.

Уточнюється, що кремлівська верхівка планує почати наступний етап мобілізації без офіційного оголошення і зробити його прихованим.

Нагадаємо, в Головному управлінні Міністерства оборони розповіли про те, як російський окупанти планують використовувати мобілізованих у війні проти України.

Читайте також:  "Путін дуже хоче велику війну": озвучені можливі сценарії і терміни нового наступу Росії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.