facebook

Перевірено життям: які жіночі імена притягують щастя та успіх

Ні для кого не секрет, що ім’я, дане людині при народженні, багато в чому визначає її характер у майбутньому. І, якщо одні імена притягують біди та невдачі в життя, то інші здатні змінити долю на краще.



Які жіночі імена заряджені на успіх, розповідає “Апостроф”.

Вікторія
Жінки з цим ім’ям є лідерами у житті й завжди контролюють ситуацію. Вони чудові оратори, вміють переконувати та отримувати бажане. Крім того, Вікторії харизматичні, привабливі, стильні та вміють притягувати успішних людей. Оскільки вони сильні самі по собі, найкраще у них виходить працювати поодинці. Саме тому Вікторія намагається збудувати кар’єру таким чином, щоб залишатися незалежною у будь-якій ситуації.

Олександра
Олександра великодушна, емпатична, вміє співчувати та прагне допомагати людям, які її оточують. Дівчина з цим ім’ям має невидиму силу привертати увагу людей, вони до неї тягнуться, бачачи споріднену душу. У сімейному житті Олександра щаслива, проте на перше місце вона ставить собі кар’єру, обираючи справу до душі.

Анастасія
Дівчина з цим ім’ям звикла вибудовувати життя таким чином, щоб почуватися казково щасливою. Не бажаючи бачити всі життєві неприємності, навіть ставши дорослою вона не втрачає свою дитячу безпосередність, але при цьому чудово почувається. Як не дивно, але при такому підході у Анастасій все добре, як в особистому житті, так і в кар’єрі.

Катерина
Катерини мають твердий справедливий характер і лідерські якості. Вони поводяться гідно в будь-якій ситуації, але при цьому звикли уникати галасливих компаній. Дівчата з цим ім’ям не бояться програти, адже їм часто щастить по життю, і вони знають, що втративши одного разу, вони знайдуть набагато більше вже дуже скоро.

Читайте також:  Про що думає жінка перед сексом − 11 пікантних думок

Єлизавета
Носії цього імені живуть одним днем, не дуже дбаючи про майбутнє. Як не парадоксально, але найчастіше це майбутнє у них спокійне, розмірене і щасливе – все складається саме собою. Сама Єлизавета мовчазна, знає собі ціну і рідко підкоряється чужим правилам. Вони мають глибокий внутрішній світ і безліч секретів, які прагне розгадати її обранець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.