facebook

РФ може бомбити Україну в ніч з 1 на 2 січня – астролог

Дмитро Уранус попередив українців про неминучу небезпеку з боку агресивного сусіда.



Відомий український астролог Дмитро Уранус попередив українців про небезпеку. Він стверджує, що в період свят окупанти тільки активізуються. Так, згідно з його прогнозом, бомбардування мирних міст може бути 31 грудня. Не виключено, що стріляти російські загарбники будуть в ніч з 1 на 2 січня.

“У ніч з 1 на 2 січня 2023 року відбудеться чергове, передостаннє покриття диском Місяця Урана в Тельці. Останні такі аспекти регулярно давали масовані обстріли енергетичної інфраструктури або дамб в Україні. Цей аспект обов’язково себе проявить в інтервалі плюс-мінус 1-2 дні”, – підкреслив уранус.

Він відповів, що всі його прогнози є приблизними, оскільки Росія “накриває” Україну снарядами абсолютно непередбачувано. Також астролог закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже це може коштувати життя.

“Останнім часом РФ робила масовані обстріли з інтервалом від 11 до 14 днів. Використовуючи 60-70-80 ракет. Іншими словами вони готують до пуску від 5-6-7 ракет за 1 день тиші. Можливо на новорічні свята буде не 1 великий удар, а 2-3 удари. На католицьке Різдво, на Новий рік, і на православне Різдво.

У мене є велика надія, що ці часті і регулярні обстріли цивільної інфраструктури, повинні закінчиться до кінця лютого або початку березня 2023”, – резюмував свій прогноз Дмитро Уранус.

Читайте також:  "Вражаючий курс валют, долар приголомшив експертів": Фахівці про те, чи час терміново бігти в обмінники

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.