facebook

“Ти зобов’язана говорити російською”: Українська співачка розповіла про неадекватну продавщицю

Відома українська співачка Оля Цибульська зараз разом із сином перебуває за кордоном. Там вони натрапили на неадекватну продавщицю.



Про інцидент вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Що сказала продавщиця
За словами співачки, коли вони з сином вирішили замовити булки, їх обслуговувала продавщиця, яка спочатку не розуміла, що від неї хочуть і не видавала здачу.

“Я говорю англійською: “Добрий день. Можна, будь ласка, дві булки без нічого”. І вона розраховує мене і бере гроші за три. Я говорю: “Вибачте, ви мені дали здачу, ніби я купила три, я купила дві”, – сказала Оля.

“Ти зобов’язана говорити російською”: українська співачка розповіла про неадекватну продавщицюОля Цибульська розповіла про продавщицю, яка вимагала, щоб вона розмовляла російською мовою (скрин)

Згодом виявилось, що продавець добре знає російську мову. Коли жінка дізналася, що Цибульська з України, вона заявила, що співачка зобов’язана говорити російською мовою.

“І вона до мене починає: “Я тебе не зрозуміла, ти говориш російською?”. Я кажу – ні. А вона мені: “А звідки ти?”. Кажу, що з України. Вона мені агресивно: “Якщо ти з України, ти зобов’язана говорити російською”, – додала артистка.

Однак Оля забрала здачу, а продавщицю послала кудись подалі.

“Я говорю – немає мадам, стоп, тому що я зараз поставлю на місце. В результаті я забрала здачу і послала її на*уй”, – підсумувала Цибульська.

Читайте також:  Жителька Одеси посварилася з квартирантом і застрелила чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.