facebook

“Будуть важкі руйнування”: Таролог Гордєєв попередив киян про “прильоти”

Відомий таролог каже, що росіяни ще неодноразово бомбитимуть українську столицю. Це стане причиною суттєвих руйнувань.



Відомий український таролог Макс Гордєєв зробив прогноз на найближчий час для української столиці. В інтерв’ю Славі Дьоміну експерт-езотерик сказав, що киянам варто бути дуже обережними.

“Так, на жаль, “прильоти” будуть. Падаючий ангел саме про це і говорить. Незначні, але будуть. Ми зараз говоримо не про те, що наше могутнє ППО зіб’є, а саме про те, що прилетить і впаде. Точкові “прильоти” все-таки будуть, будуть важкі руйнування. І знову будемо сидіти без світла”, – прокоментував Гордєєв.

Також його карти показали, що Путін використовує бомбардування мирних міст як розвагу для себе. До 31 грудня цього року за його наказом ще не раз в Україну полетять ракети.

“Дуже багато аспектів важких. До кінця року будуть важкі дні і тижні. Випадає карта людини, яка випиває і веселиться. Ми всі прекрасно знаємо про кого це. Він просто знущається. Зараз для нього найголовніше – це просто стріляти. Стріляти по Харкову, Запоріжжю та іншим містам, де велике скупчення людей. Для нього це забава”, – резюмував таролог Гордєєв.

Читайте також:  Дружина і коханка: сповідь одруженого чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.