facebook

Війна не закінчиться навесні: Єрмак зробив новий прогноз. Це зовсім не тішить

Кожен українець мріє, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Але ситуація абсолютно не прогнозована та складна



Повномашстабна війна між Росією та Україною розпочалася 24 лютого 2022 року. Судячи з прогнозів більшості військових експертів та аналітиків, раніше весни військові дії точно не закінчаться. А отже, як мінімум, війна триватиме рік, і 24 лютого 2023 року ми згадуватимемо весь пройдений шлях і сумуватимемо за загиблими героями.

Ніхто не очікував, що Росія зайде так далеко і що це виллється в таке тривале протистояння. Але у нас, українців, вибору не було, ми захищалися і продовжує захищати себе та свою землю. А вони продовжують нападати і терзати людей, терзати Україну.

Нещодавно керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зробив свій прогноз щодо закінчення війни. Докладніше про це інформує УНІАН.

Повідомляється, що Єрмак прокоментував заяву заступника міністра оборони України Володимира Гаврилова на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, який висловив упевненість у тому, що війна закінчиться навесні 2023 року.

“Звучить, ніби ця фраза заступника міністра оборони України – це мрія. Звичайно, мільйони українців мріють, щоб ця війна завершилася якнайшвидше. Втім, я буду більш реалістичним”, – зазначив голова ВП.

 

Єрмак зазначив, що Україна вже досягла великих успіхів у кількох напрямках, проте робота триває, і війна все ще залишається війною у найгіршому своєму прояві.

“Я не готовий назвати точний день і час, коли ми переможемо. Але це точно відбудеться… Щодня щохвилини ми робимо все можливе, щоб наша спільна з партнерами перемога настала якнайшвидше”, – зазначив Єрмак.

Читайте також:  Буде страшний бій, який принесе Україні перемогу: астролог назвав, коли закінчиться війна, відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.