facebook

Відьма-некромант відповіла, як і коли пoмрe Путін: “Буде довго мучитися”

Марія Тиха відчула, що найбажаніша подія для всього світу відбудеться вже цього року.



Відома українська відьма-некромант Марія Тиха зробила прогноз щодо смерті російського диктатора Володимира Путіна. Вона спрогнозувала, що помре Путін в муках, перебуваючи у себе вдома або в бункері:

“Вдома у себе, в бункері або де він там буде. І буде така ситуація, яку я чітко бачу: крісло його імператорське бордового кольору, він сідає в нього і різкий біль в голові. І все. Його забирають і приймають рішення про якусь різку операцію. Підсумок – це суд (карта суду, – ред). Смерть може бути вже цього року”.

Тиха зазначила, що в минулому році у неї не було енергетики смерті, коли вона розглядала образ Путіна. Цього року ситуація змінилася.

“Цей рік мені фонить відчуттям смерті Путіна. Раніше такого не було. Щось змінилося. Можливо, його навіть підвели до такого стану. Я колись говорила, що йому щось там в ліки підмішують. Його підводили до такого стану. Це йому прискорювали. Падає десятка кубків – це значить, що близьке оточення задіяно. Карта суду – це вони його вбивали через якусь рідину”, – сказала Марія Тиха у своєму прогнозі.

Також вона порадувала тим, що у Путіна буде довга і болісна смерть, а його майно і посаду будуть ділити ще за життя.

“Мені випадає Диявол і Смерть. Якщо таке випадає, я можу з упевненістю сказати, що він дуже сильно мучитися буде перед смертю. Дуже. Це не буде швидко – заснув і помер”, – резюмувала Марія Тиха.

Читайте також:  Україну накриють мокрий сніг і дощ: синоптик назвала дату потужного циклону

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.