facebook

Астролог передрекла обстріли міст та важкі бої: названо точні дати

У період з 19 до 25 жовтня на фронті в Україні очікується ескалація бойових дій, також підвищиться ризик терактів і обстрілів міст.



Такий прогноз зробила астролог Олена Зимовець.

За її словами, з 19 жовтня Сонце буде перебувати у квадратурі з Плутоном.

“Цей аспект додає непримиренності в ситуації, радикалізуючи настрої. Це час боротьби за владу, можна зіткнутися з безапеляційністю, грубістю, несправедливістю, з тими, хто зловживає своєю владою, не рахуючись з законами і принципами. Конфронтація з владою, силовими структурами може приймати жорсткі форми. Є ймовірність силових зіткнень, придушення протестних виступів”, – зазначила Зимовець.

“На фронті ці енергії призводять до ескалація бойових дій, а рішення однієї людини, командира може відігравати більш важливу роль, ніж зазвичай, в обставинах і їхніх наслідках. У цей час також підвищується ймовірність контакту зі злочинним світом. Або буде спокуса вчинити протиправну дію, чого потрібно не допустити. Уникайте районів з високим рівнем криміногенності. Підвищується ризик терактів, обстрілів міст. Також це час коли підвищується аварійність, травматизм, потрібна обережність при водінні транспорту, особливо в дні поблизу 19 і 25 жовтня”, – додала астролог.

Коли закінчиться війна в Україні: прогнози астрологів
Астролог і хіромант Володимир Бадіян прогнозує, що повномасштабна війна в Україні повинна закінчитися в середині лютого 2023 року. На цей період, як він передбачає, повинні припасти переговори і завершення бойових дій.

Астролог Олександра Івашина впевнена, що велика частина українських територій може бути звільнена вже 30 жовтня 2022 року, якраз в той період, який стане для нашої країни доленосним.

Читайте також:  Після слів «Слава Україні» росіяни розстріляли українського військовика (ВІДЕО 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.