facebook

Кінець війни в Україні: весь березень росія горітиме, далі ще гірше

Для українців пророкують швидке закінчення війни.



Потужна “бавовна” на росії, масштабні пожежі на НПЗ, аварії російських літаків і закінчення війни в Україні – все це передбачають ясновидці та віщунки вже найближчим часом. І вже зараз ці події починають збуватися, про що говорять новини про те, що відбувається в російських областях.

Так, за словами віщунки Наталії Сокіл, яка робить розклади на Таро, її прогнози вже неодноразово збувалися. Це і знищення російського флоту завдяки зусиллям Збройних Сил України, і зміни у верховному військовому командуванні, і прорив українських військовослужбовців на лінії фронту, і нові атаки окупантів. Але головним передбаченням Наталії Сокіл є близьке закінчення війни в Україні.

Інша віщунка обіцяє, що до кінця березня і весь квітень будуть масові пожежі та вибухи на російських НПЗ, а також зазнають аварії літаки.

“Весь березень росія буде палати. І повітряний простір росії буде абсолютно небезпечним. Тобто до кінця місяця ми побачимо не тільки поразку різних військових об’єктів на території росії, нафтобаз, газопроводів, ми також побачимо падіння літаків до кінця березня стовідсотково. Повітряний простір росії буде вкрите спалахами, вогнями та пожежами”, – каже віщунка.

Вона попереджає, що росія завдаватиме ударів у відповідь по мирним українським жителям у населених пунктах, розташованих уздовж кордону України.

“Природно їм потрібно робити якийсь удар у відповідь. Але удар у відповідь крім як терористичні акти вони провести не можуть. Тому на превеликий жаль весь березень і квітень міста, які знаходяться вздовж кордону України, прикордонні міста, Херсон, Харків, Суми,- ці міста будуть зазнавати жорстоких обстрілів”, – зазначила віщунка.

Також вона попередила, що основні удари в цих містах будуть завдані по житлових багатоквартирних будинках у спальних районах, і закликала мешканців подбати про свою безпеку та безпеку своїх близьких.

Варто зазначити, що вже зараз ці прогнози починають збуватись, і ранкові новини з Білгорода за 19 березня підтверджують це. Тут знову зафіксували вибухи, що призвели до потужних пожеж у місті.

Читайте також:  Коли я вперше офіційно приїхала в Україну з заробітків, отримавши пермесо, то дізналася, що розлучена

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,

Джерело.