facebook

“Росія себе вичерпала, жорсткої відповіді не буде”: Жданов пояснив, на що тепер здатний Путін

Військовий експерт розповів, чого можна очікувати від Кремля після серйозного та успішного контрнаступу ЗСУ



Українські Сили показали, наскільки серйозно проходить контрнаступ: Харківська область небувалими темпами звільняється від російських окупантів, війська Путіна біжать, залишаючи боєприпаси та техніку. Хто не встигає втекти, масово здаються в полон. Лише за кілька діб ЗСУ змогли звільнити понад 40 населених пунктів Харківщини. І це лише початок.

За словами військового експерта Олега Жданова, Путін може почати мстити за свої провали на фронті і за успіхи ЗСУ, але ось сили російської армії вже закінчуються.

Про це експерт розповів, відповідаючи на запитання, яка найжорсткіша відповідь може наслідувати Путін.

“Жорсткої відповіді з боку РФ, напевно, вже не буде. Поясню, чому: питання застосування ядерного озброєння на сьогодні вже, дякувати Богу, не стоїть. Чому? А тому, що вже весь цивілізований світ дав сигнал Росії: “навіть і не здумай!”. Це про спроби застосування зброї масового ураження, не кажучи вже про ядерну зброю. А в іншому Росія себе вже вичерпала. Ну чим може відповісти Росія? Ракетним ударом? Вони вже не можуть завдати навіть масованого ракетного удару. Згадайте, коли по території України летіло по 70 з лишком ракет одночасно з трьох сторін – з боку РФ, з боку Білорусі та з боку акваторії Каспійського моря”, – зазначає Жданов.

Він також додав, що Путін не зможе кинути війська на чергову спробу прориву української оборони.

“Це закінчилося в червні. Все, останній успіх російських військ був у вигляді просування на 10 кілометрів за 35 діб у липні на Бахмутському напрямку… Я думаю, що зараз Росія утреться… Серйозна ідеологічна відповідь буде, а от серйозна військова відповідь Росія нам на сьогодні вже дати не може, все, ку-ку, поїзд пішов”, – резюмував Жданов.

Читайте також:  "Баби ще народять": Військовий експерт розповів, що Росія збирає 1 млн 200 тис. "мобіків"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.