facebook

McDonald’s відновлює роботу в Україні: де відкриються ресторани швидкого харчування

З’явилася довгоочікувана новина для любителів фастфуду – в Україні незабаром знову почне працювати McDonald’s. Ресторани швидкого харчування спочатку відкриють у Києві та західних областях, після чого – в інших регіонах країни.



Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив у соцмережі Facebook, що підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів McDonald’s триватиме деякий час. Проте мережа відновить роботу в Україні.

Чиновник зазначив, що керівництво компанії довго вмовляли повернутися на ринок. Він наголосив, що вітає позитивне рішення, до якого вдалося прийти.

“Повернення великої американської компанії — це, перш за все, сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни. Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки за часів російської агресії. Це, нарешті, частина відновлення України”, – зазначив Кулеба.

Представники компанії McDonald’s заявили, що мають поетапний план відновлення роботи на території України.

“Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами займатимемося відновленням ланцюгів поставок продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів та співробітників у робоче середовище, а також запровадженням розширених процедур та протоколів для забезпечення безпеки наших людей та клієнтів”, – зазначено у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, McDonald’s призупинив роботу в Україні 24 лютого – після початку повномасштабної війни з Росією. СЕО мережі Юлія Бадрітдінова повідомила, що компанія оновлює протоколи безпеки.

Читайте також:  Зеленський озвучив вимоги і терміни для Саакашвілі щодо реформ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.