facebook

Екс-заступник голови АП Януковича Андрій Портнов виїхав з України

Сам Портнов запевняє, що мав на це право.



Колишній перший заступник голови Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов, попри призовний вік, виїхав з України.

Про це повідомили “Схема”.

Так, на початку червня відомий 48-річний Портнов перетнув кордон з Угорщиною через пропускний пункт “Чоп (Тиса)” в Закарпатській області.

У Держприкордонслужбі у відповідь на запит журналістів про те, на якій підставі Портнов зміг це зробити, заявили, що “зміст запиту стосується надання персональних даних”.

Сам Портнов підтвердив у коментарі “Страна”, що виїхав з України. Він запевняє, що мав на це право, оскільки є батьком дітей 2012, 2014, 2019 та 2022 років народження, про що надав прикордонному органу відповідні свідоцтва про народження.

У мережі є інформація про двох дітей Портнова – сина Ігоря (1993 року народження) і дочку Лілію (1994 року народження) – народжених у шлюбі з суддею Інною Білоконною, який тривав до 1996 року.

Нагадаємо, відразу після Євромайдану, в 20-х числах лютого 2014 року він виїхав з України. Жив у Росії, потім переїхав до Відня (Австрія), займався адвокатською діяльністю. 19 травня 2019 року повернувся в Україну.

Читайте також:  Зеленський зробив важливу заяву щодо повернення Криму: без жодного пострілу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.