facebook

Президент став коміком: Кадиров намагається пародувати Зеленського (відео)

Глава Чечні Рамзан Кадиров подався у коміки. Він записав уже дві серії відео-пародії на президента України Володимира Зеленського.

Подробицями поділилось видання “Медуза”.

Повідомляється, що першу серію “гумористичного відео” було записано 4 липня. У ній “Зеленський” оголошував про капітуляцію українських військ та говорив “Ахмат – сила”.

До речі, ця кричалка, яку використовують війська Кадирова, стала мемом у мережі. У війні проти України на боці Росії відкрито про себе заявляють лише чеченські бійці: вони знімають відео про те, як стріляють у сосни у лісі, нібито захоплюють міста та охороняють самого Кадирова, який молиться на “українській” заправці. Але видимих досягнень у кадировців немає, тому українські захисники прозвали чеченців “Тік-Ток військами” і всіляко стебнуть їхню “Ахмат-силу”.

До речі, Ахмат – це батько Кадирова, президент Чечні Ахмат-Хаджі Кадиров, убитий у 2004 році; його ім’ям у Чечні названо безліч об’єктів та організацій, у тому числі батальйони.

У новому відео, яке вийшло в Telegram-каналі Кадирова, “Зеленський” нібито просить президента Чечні взяти його “вартовим” у батальйон “Ахмат”, але той відповідає йому відмовою.

“У нас [вже] сформовано батальйон “Ахмат”. НАТО набирає таких, як ти. <…> Там вам місце, зрадникам”, – резюмував Кадиров.

У скетчі кілька разів згадується “мука”, якою забруднений ніс “Зеленського”, а закінчується відео титрами “Муки більше не буде, Zеля”. Таким чином, Кадиров використав штамп російської пропаганди про те, що президент України нібито вживає наркотичні речовини.

Втім, використання слова “борошно” може бути відсиланням і до теми українського зерна: Росія тоннами вивозить зерно з окупованих територій та перешкоджає експорту врожаю морем до Європи.

В описі відео сказано, що продовження слідує. Ймовірно, знімати пародії Кадирову сподобалося більше, ніж керувати країною, і він незабаром випустить ще серію про “Зеленського”.

Читайте також:  Зеленський заявив, що російська мова не є власністю Росії

Головні ролі у скетчі виконують також російські провладні пранкери Вован та Лексус, а також Макс Комікадзе.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.