facebook

Зараз буде спад, – Жданов сказав, скільки ще триватиме ракетний терор

Окупанти ракетами атакують мирні українські міста. Таким чином Росія може схиляти Україну до переговорів.



Такі дії можуть бути пов’язані з приходом генерала Сергія Суровкіна, який тепер очолює “південне” угруповання сил. Про це для 24 каналу сказав військовий експерт Олег Жданов.

“Суровкін був автором килимових бомбардувань в Сирії й, до речі, військові повітряно-космічні сили Росії стирали з лиця Землі місто Алеппо. Так вони робили й в Маріуполі. Тому цілком можливо, що змінилася тактика саме з приходом цього генерала до лінії фронту”, – розповів експерт.

Може бути новий пік ракетних ударів
За словами Жданова інтенсивні ракетні обстріли не можуть тривати постійно. У ворога не вистачає можливостей. Росія навіть вводить фактично трудову повинність приватного бізнесу у стосунку до переводу економіки на військові рейки. Тобто державний сектор вони взагалі не можуть перевести.

Росія змушує бізнес працювати в мінус
Військовий експерт пояснив, що керівництво Росії розраховує – власники приватного бізнесу самі діставатимуть запчастини й комплектувальні десь на ринку. Невідомо, скільки підприємці зможуть працювати в мінус.

“Це провальна ідея і навряд її зможуть втілити у життя в повному обсязі. А це в цьому законі є цікавий момент, що не можна відмовитися від державного замовлення. І ще є пункт, що держава може змінювати обсяги, терміни й вартість замовлення в односторонньому порядку й приватний власник на це вплинути не може і відмовитись теж”, – розповів Жданов.

 

Читайте також:  В Україні почалася третя хвиля мобілізації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.