facebook

“Кількість жeртв неможливо уявити”: Росія вдарила по ТРЦ у Кременчуці (відео)

У понеділок, 27 червня, російські окупаційні війська знову обстріляли Кременчук в Полтавській області. Ракета потрапила у торговий центр. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook мер міста Віталій Малецький.

“Ракетний удар по Кременчуку припав у дуже людне місце, яке на 100% не має відношення до військових дій. Є загиблі та постраждалі “, – йдеться у повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на обстріл Кременчука і на своєму Telegram-каналі розповів, що окупанти потрапили до торговельного центру, де перебувало понад тисячу мирних мешканців.

“ТРЦ горить, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв не можна навіть уявити. Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише спроба людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує зганяти своє безсилля на звичайних громадянах “, – наголосив голова держави.



Український журналіст Цаплієнко Андрій також поділився відео з місця події, наголосивши, що саме так виглядає обличчя геноциду в російському виконанні.

У мережі також показали, як торговий центр у Кременчуці виглядав до ворожого удару.

Читайте також:  В Україні хочуть змінити закон про мобілізацію: що готує Рада

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.