facebook

Помер Юрій Шатунов: у соліста гурту “Ласковий май“ була серйозна хвороба

З життя пішов відомий радянський та російський співак Юрій Шатунов. Він помер зовсім молодим – виконавцю було лише 48 років.



ЗМІ повідомляють, що соліст гурту “Ласковий май” помер у лікарні. Виявляється, співак мав серйозні проблеми зі здоров’ям – гостру серцеву недостатність. Варто відзначити, що це спадкова хвороба – мати Юрія Шатунова теж померла дуже рано через серцеву недостатність, не доживши і до 30 років.

Юрій Шатунов у складі гурту “Ласковий май” прославився завдяки таким хітам як “Розовый вечер”, “Белые розы”, “Седая ночь”.

Народився Юрій Шатунов у неблагополучній родині. Його батьки дуже рано одружилися, і татові не було діла до маленького Юри. До трьох років хлопчик жив із бабусею. Потім його батьки розлучилися, помер дідусь, а мама вийшла заміж удруге. Вітчим багато пив і погано ставився до свого пасинка, через що майбутній співак часто тікав з дому.

Через хворобу мама Юрія Шатунова віддала його в школу-інтернат. Після її смерті він виховувався тіткою, та й від неї часто тікав. Завдяки доброті директора дитбудинку хлопчика взяли на роботу до дитячого будинку.

Його успішна кар’єра розпочалася після знайомства з керівником музичного гуртка Сергієм Кузнєцовим, який шукав виконавця для своїх пісень. Саме тоді й було засновано гурт “Ласкавий май”.

Читайте також:  Прикарпатець Петро Гарасимів покинув шоу “Х-фактор”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.