facebook

Українська співачка KOLA опинилася в Ізраїлі в епіцентрі бойових дій

Артистка KOLA зв’язалася з шанувальниками з”бомбосховища”.

Відома українська співачка Настя Прідіус, відома під псевдонімом Кола, шокувала шанувальників тим, що зараз перебуває в Ізраїлі.

Артистка опублікувала у своїй історії в Instagram коротке відео, яке вона записала в бомбосховищі. Співачка зізналася, що вона налякана і приголомшена кількістю ракет, що летять в Ізраїль з сектора Гази:

“Я в Ізраїлі. Це треш. Я з однієї війни приїхала в іншу війну. В іншій країні це страшніше. Чесно, вони як скажені, вони як збожеволіли. Вони по 100, по 200, 500 ракет за раз херячать просто. Ці звуки… Це треш”, – поділилася своїми емоціями KOLA.



Артистка також розповіла, що її зворотній рейс скасували і що наразі робити, вона не знає:

“Мій рейс скасували, поки я не розумію, що робити. Я перебуваю в чужій країні, де неадекватні сусіди іроди з усіх боків… Які неконтрольовані і можуть робити все, що їм прийде в голову”, – сказала співачка.

Де саме перебуває KOLA, вона не уточнила, так само вона не розповіла, навіщо приїжджала до Ізраїлю. Як відомо, в період вторгнення сектора Гази на територію Ізраїлю у Тель-Авіві мав відбутися концерт Бруно Марса, а просто неподалік від кордону з сектором Гази відбувався музичний фестиваль, відвідувачів якого терористичне угрупування ХАМАС розстріляло.

Читайте також:  Візит ХАМАСу до Москви: Ізраїль виступив категорично проти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.