facebook

В Україні вибірково скасували плату за таксі: хто матиме право скористатися безкоштовним проїздом

В Україні вибірково скасували плату за таксі. До такого кроку вдалася популярна компанія Uber, яка здійснює послуги на ринку таксомоторних перевезень в нашій країні. Звісно, що плата за таксі буде скасована не для всіх і не скрізь. Із пасажирів не братимуть грошей лише на одному маршруті.



Йдеться про перевезення за маршрутом Львів – Шегині – Львів. Тобто, проїзд буде безплатним для пасажирів, які діставатимуться зі Львова до кордону з Польщею та у зворотному напрямку.

Така послуга стала доступною вже з п’ятниці, 3 червня. Вона не буде безстроковою, а розрахована на обмежений термін.

Забронювати такий безкоштовний проїзд можна у Львові за допомогою програми Uber. У прес-службі повідомляють, що пасажири можуть розраховувати на чотири безкоштовні місця.

Завдяки цій послузі Uber допоможе вирішити проблему транспортного сполучення між Львовом і пунктом пропуску на кордоні з Польщею. Крім того, ця послуга допоможе громадянам заощадити пальне, кажуть у прес-службі компанії.

Наразі таксі Uber працюють не в усіх регіонах Україні. Але компанія продовжує надавати послуги з перевезення пасажирів у Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку, Рівному та Кременчуці.

До речі, в Києві компанія продовжила практику спільних поїздок UberPool Chance. Користувачі цієї послуги ділять плату за таксі із попутниками. Це дозволяє їм заощадити гроші, а перевізникам – пальне.

Читайте також:  Для хайпу? Зеленський зробив неочікувану заяву щодо кадрових змін у владі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.