facebook

Астролог спрогнозувала вирішальну битву України з Росією: коли чекати перемогу

Астролог Наталя Нестеренко розповіла, коли в Україні відбудеться вирішальна битва із Росією. На думку езотерика, наша країна завдасть нищівного удару агресору. Фахівець зробила прогноз для України.



Наталя Нестеренко заявила, що головна битва відбудеться восени цього року. За словами експерта, вона розпочнеться у вересні і триватиме до зими наступного року. Відзначено, що на початку 2023-го бойові дії на нашій території нарешті завершаться.

Астролог спрогнозував битву двох світів, в результаті якої відбудуться довгоочікувані зміни.

“Кульмінаційний етап цього протистояння припаде на третю, вирішальну фазу, яка почнеться з вересня 2022 року і триватиме до січня-лютого 2023 року. В її рамках відбудеться вирішальна битва між альтернативними світами і цінностями, в ході якої, по всій логіці еволюційних процесів, старий світ отримає поразку”, – поділилася Нестеренко.

Наталя запевнила українців, що РФ зазнає поразки у ганебній кривавій війні, яку розпочала. Астролог підкреслила, що президент Володимир Путін “намагатиметься виживати”.

Нестеренко також повідомила, що можливості України різко збільшаться. Ми ще більш завзято відстоюватимемо свою свободу, в тому числі завдяки серйозній підтримці союзників.

Читайте також:  "Знищені долі цілих сімей": російські війська захопили чотири села на Житомирщині і гатять по інших ракетами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.