facebook

Прикарпаття втратило на війні десятьох захисників. Гoрe і душевний біль

Героям російсько-української війни, які віддали своє життя за Батьківщину, було від 26 до 49 років. Загинули захисники на Донеччині, Луганщині, у Миколаївській області та на Запоріжжі.



Під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинув Руслан Дідик, який служив водієм інженерно-саперного відділення 2 стрілецького батальйону військової частини А 0536, повідомила начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

У бою з окупантами в Луганській області не стало Романа Осташа. Головному сержанту стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А 7091 був 31 рік.

Внаслідок артилерійського обстрілу в Миколаївській області обірвалось життя Ігоря Гриціва — оператора тренажера 1 батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону військової частини А 1736.

Останній бій в Запорізькій області прийняв Роман Хоминець. Командиру бойової машини–командиру відділення 1 механізованого взводу військової частини А 4447 було 49 років.

У бою в Запорізькій області загинув Тарас Петришин. Він служив старшим оператором відділення радіоелектронної боротьби військової частини А 7788.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в Луганській області не стало Дмитра Римчука, який служив стрільцем 1 стрілецького відділення частини А 7091. Йому було 49 років.

Під час бойових дій в Запорізькій області поліг Володимир Гураль. Військовослужбовцю частини А 4447 назавжди залишиться 44 роки.

У результаті удару дрона-камікадзе в Запорізькій області загинув Михайло Підлетейчук. Командиру 3 стрілецької роти військової частини А 7126 назавжди 40 років.

У Запорізькій області не стало Володимира Тиличкана. Він служив головним сержантом розвідувального взводу 1 механізованого батальйону військової частини А 4447.

Внаслідок важких поранень, отриманих в бою з ворогом у Запорізькій області, загинув Микола Пронюк. Командиру 3 розвідувального відділення 2 аеромобільного батальйону було 26 років.

Читайте також:  У боях за Україну загинув молодий військовий, фото якого облетіли весь світ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.