facebook

Гайдай заявив, що найближчий тиждень стане вирішальним для Луганщини: ворог нарощує обстріли

Росія стягнула на Луганщину всі сили, які постійно обстрілюють регіон з усіх видів зброї. Найближчий тиждень стане для нього вирішальним.



Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Через велику кількість солдатів в окупаційній армії він порівняв їх із комахами, зазначивши, що вони теж смертні.

“Орки закінчуються. Вони ж так само кулепробивні, як і всі інші. Єдине – їх дуже багато. Наші бійці просто шоковані тим, що вони як таргани лізуть з усіх щілин. Але я думаю, що найближчий тиждень покаже, весь розвиток подій буде цього тижня”, – заявив Гайдай.

Він наголосив, що бої вже ведуться на околицях Сєвєродонецька, де зараз “ситуація ну дуже важка” через збільшення обстрілів у геометричній прогресії.

“Авіабомби скидають на місто та постійно “Градами”, “Смерчами” обстрілюють, артилерією”, – зазначив Гайдай.

“Вже підійшли досить близько російські війська, тому вони можуть обстрілювати вже й мінометами. Місто знищується постійно, цілодобово. Ситуація в місті дуже важка. Вчора бої були вже на околицях міста”, – розповів керівник ОВА.

За словами Гайдая, російський диктатор Володимир Путін поставив за мету забрати Луганську область за будь-яку ціну, тому перекидає війська з інших напрямків: Маріуполя, Харкова і навіть із Донецької області.

Нагадаємо: раніше Гайдай уже повідомляв, що останніми днями окупанти практично безперервно обстрілюють житлові масиви Сєвєродонецька. Зокрема, 24 травня у місті загинуло щонайменше шість мирних жителів, ще вісім – поранено. ЗСУ продовжують тримати оборону, водночас чиновник упевнений, що росіяни цілеспрямовано б’ють по місцях скупчення людей.

Читайте також:  "Питання виживання нації": Українських студентів можуть мобілізувати до ЗСУ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.